sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här raderar du en Trackr-enhet från ditt konto

Så här raderar du en Trackr-enhet från ditt konto


Trackr är en Bluetooth-enhet med nyckelringstorlek som du kan använda för att hitta dina nycklar, plånbok eller något annat som du ofta förlorar. Om du behöver byta din Trackr, felsöka anslutningen eller helt enkelt ta bort den helt kan du enkelt radera Trackr från ditt konto.

RELATED: Använda Trackr för att hitta dina nycklar, plånbok, telefon , eller något annat

När du har lagt till ett Trackr till ditt konto är det enkelt att ta bort det. Det finns flera anledningar att ta bort en Trackr. Om du behöver byta ut en gammal eftersom batteriet har dött måste du ta bort den gamla och lägga till en ny Trackr. Ibland om en Trackr inte kommer att ansluta till din telefon kan du åtgärda det genom att radera det och lägga till det igen. Eller du kan ta bort det bara för att du inte vill ha det längre. Oavsett om du tar bort enheten från ditt konto är det ganska enkelt.

För att komma igång öppnar du Trackr-appen och trycker på menyikonet med tre knappar i det övre högra hörnet.

Tryck sedan på ikonen för inställningsväxling bredvid enhet som du vill radera.

Bläddra till undersidan av skärmen och tryck på den röda Ta bort-knappen.

Ett fönster dyker upp och frågar om du är säker på att du vill sluta spåra den här enheten. Tryck på OK.

Efter denna punkt kommer din Trackr inte längre att kopplas till ditt konto. Om du blir av med Trackr eller ersätter den med en ny, kan du förfoga över den gamla enheten nu. Om du vill lägga till det på ditt konto, ta bort batteriet (om det har ett flyttbart batteri) i ca 10 sekunder innan du försöker ansluta det igen.


Vad är skillnaden mellan CC och BCC när du skickar en e-post?

Vad är skillnaden mellan CC och BCC när du skickar en e-post?

Fälten CC och BCC när du skickar e-post på samma sätt. CC står för "kol kopi", medan BCC står för "blind kol kopi". Även om dessa villkor kan ha varit omedelbart uppenbara när e-post uppfanns, är de föråldrade idag. CC och BCC är båda sätten att skicka kopior av ett mail till ytterligare personer. Du kan emellertid också skicka kopior av ett e-postmeddelande till ytterligare personer genom att ange flera adresser i fältet Till.

(how-top)

Så här stoppar du IMDB-appen från att skicka meddelanden

Så här stoppar du IMDB-appen från att skicka meddelanden

Nyligen började IMDB-appen skicka meddelanden för "Utvalda trailers". Så nära som jag kan gissa är det här produktionsföretaget betalar IMDB för att driva en länk till släpvagnen till en massa människor för att främja det. Om IMDB inte betalas, irriterar de bara sina fans utan anledning. Oavsett orsak, här är hur du stänger av dessa notifieringar.

(how-top)