sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här tar du bort Chromecasts nätverksövergripande Android-meddelanden

Så här tar du bort Chromecasts nätverksövergripande Android-meddelanden


I ett försök att förena alla enheter i samma nätverk har Google lagt till en funktion i Googles startsida (tidigare kallad Chromecast). Nu, om någon spelar något på en Chromecast i ditt hem, visas det en anmälan på alla Android-enheter i ditt nätverk . Det betyder att om din dotter tittar på min lilla ponny hela dagen måste du ta itu med meddelanden som låter dig veta.

Det kan vara användbart, men det kan också vara väldigt irriterande. Trots det här meddelandet tillåter alla användare att inte bara pausa och stänga av strömmen, utan stänger det helt och hållet. Att tillåta andra att ha kontroll över min -strömmen är irriterande i första hand, men det kan bli ännu mer irriterande om de inte förstår vad den här anmälan är - en enkel knapp på "X" för att göra Det går bort verkar harmlöst, men det dödar effektivt andras ström. Det är lite oroande.

Lyckligtvis finns det ett sätt att stänga av det här. Det finns två sätt att göra det: på varje enskild Android-enhet (för mer granulär kontroll över vem som kan styra olika gjutningar) eller genom att inaktivera det helt från den gjutna enheten (för att helt och hållet ta bort meddelandet från alla Android-enheter). Var och en har sina egna fördelar, men låt oss vara ärliga här - du vill bara ta bort meddelandet från alla enheter. Så låt oss prata om det först.

Så här tar du bort Cast-notifieringen från alla enheter

Om du letar efter total nätverksstyrning över det gjorda meddelandet är du inte ensam - och du har inte varit en medan. Den här funktionen var faktiskt inte tillgänglig när funktionen Cast Cast notification började rulla ut. i själva verket tog det Google åtta månader (ge eller ta) för att lägga till det här.

Öppna först Googles startsida - här hittar du alla gjutningsinställningar.

Tryck på ikonen för liten högtalarsökning i högra högra hörnet för att visa alla gjutningsenheter i ditt nätverk.

Hitta enheten du vill inaktivera meddelanden på och tryck sedan på de tre prickarna i det högra hörnet av kortet. Välj "Inställningar."

Härifrån, leta efter alternativet som låter "Låt andra kontrollera ditt gjutna media" och inaktivera det. Casting-notifieringen ska inte längre dyka upp på andra enheter på nätverket. Boom.

Så här inaktiverar du Cast-notifieringen från meddelandeskärmen

Om du vill inaktivera meddelande per enhet är det två sätt att göra det: från meddelandet själv eller från enhetens inställningsmeny . Låt oss börja med det första alternativet.

Med en aktiv gjutning, dra ner anmälningsskärmen för att avslöja inmatningen "Casting to ...".

Som standard finns det tre poster här: pausa, stänga av och stänga. Men om du drar ner meddelandet med två fingrar (eller knackar på rubrikuppgiften, som visar vilken tjänst som gjutas), visas ett nytt alternativ: en inställning cog. Klicka den lilla killen.

Den här menyn är enkel och har bara ett alternativ: Visa meddelanden på fjärrkontrollen. Slå av den.

Poof. Liksom magi, försvinner inlägget, aldrig att ses igen (om du inte vill det självklart).

Så här inaktiverar du Cast-notifieringen från inställningarna

Men vad händer om du bara vill stänga av meddelandet utan att ha en aktiv gjutning? Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att göra det också, men det är inte där du tror att det borde vara.

Istället för att vara i Googles startsida finns kärninställningen faktiskt i Android-inställningsmenyn. Fortsätt och dra ner anmälningsskärmen och tryck på kuggikonen.

Härifrån, rulla ner till avsnittet Personligt och hitta "Google" -posten. Tryck på den.

I den här menyn letar du efter alternativet "Google Cast" och trycker sedan på det.

Återigen är det här bytet du letar efter - skjut det för att inaktivera meddelandet.

Om du vill ha den här funktionen tillbaka, det här är det du ska aktivera igen.


Allt du behöver veta om att använda HomeGroups i Windows

Allt du behöver veta om att använda HomeGroups i Windows

Windows HomeGroups är bra för att skapa snabb och enkel delning i hemmet och småföretag. Här är vad du behöver veta för att använda dem. HomeGroups debuteras tillbaka i Windows 7 och finns fortfarande kvar idag i Windows 10. De är utformade för att förenkla delning av mappar och skrivare mellan Windows-datorer i små lokala nätverk.

(how-top)

Så här konfigurerar du ett Office-konto Svara i Outlook för Windows

Så här konfigurerar du ett Office-konto Svara i Outlook för Windows

När du vet att du kommer att vara ute av kontoret i några dagar kan du ställa in Office Out of Office Assistant att svara automatiskt och låta folk veta att du njuter av din semester medan de fastnar på jobbet. RELATED: Hur man bättre hanterar e-post i Outlook med snabba steg och regler Att skapa ett kontor svara i Outlook skapar vi en e-postmall med meddelandet vi vill använda och skapar sedan en regel som skickar ett svar med det meddelandet till alla e-postmeddelanden vi mottar under ett visst datumintervall.

(how-top)