sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Hur man "Snooze" någon i 30 dagar på Facebook

Hur man "Snooze" någon i 30 dagar på Facebook


Hittills fanns det inget sätt att tillfälligt ta bort någon från ditt nyhetsflöde på Facebook. Du kan blockera eller följa någon, men det var en permanent lösning. Om du ville se sina inlägg igen, måste du avsiktligt gå tillbaka och avblockera eller återfölja dem.

RELATERAD: Så här rengör du ditt Facebook-nyhetsflöde på bara några få sekunder införde Snooze, en funktion som låter dig dölja någon från ditt nyhetsflöde i 30 dagar. Det här är perfekt för de gånger som dina vänner (eller en sida du följer) blir lite spammiga. Exempel kan vara när de är på semester eller försöker få dig att rösta på dem i en tävling-nej Justin, jag kommer inte rösta för dig för Kanadas nästa topp apologist. Efter det att 30 dagarna har gått upp visas den person du snoozed i ditt nyhetsflöde igen.

För tillfället är det enda sättet att Snooze en person eller en sida från en av deras inlägg i ditt nyhetsflöde. När ett inlägg av personen eller den sida du vill snooze dyker upp trycker du på eller klickar på de tre små prickarna i övre högra hörnet och väljer sedan alternativet "Snooze

XXX i 30 dagar". Inlägget kommer att försvinna från ditt nyhetsflöde, och du kommer inte se några fler inlägg från den personen under de närmaste 30 dagarna. Personen kommer inte att veta att du har gjort någonting, så du behöver inte oroa dig för att förolämpa personer när du slår dem.

Om du bestämmer att du har varit för utslag och vill snubbla någon, besöka deras Profil och tryck sedan på eller klicka på "Snoozed" -inställningen. Du kan se hur länge de har kvar på Snooze, och du kan välja "Avsluta Snooze" för att avsluta det omedelbart.

Innan Snooze-perioden slutar får du en anmälan från Facebook. På det sättet kan du bestämma att Snooze dem igen, gå med en mer permanent Oavsiktlig, eller låt dem komma tillbaka i ditt nyhetsflöde.


Hur synkroniserar du dina kontakter mellan alla dina enheter: iPhone, Android och webben

Hur synkroniserar du dina kontakter mellan alla dina enheter: iPhone, Android och webben

Hur många gånger har du sett ett Facebook-inlägg från en vän som ber om nummer eftersom de fick en ny telefon och förlorade sina kontakter? Så här kan du helt och hållet undvika ny telefon, vilken är den? oavsett om du använder Android eller iOS (eller båda). De två huvudalternativen: iCloud och Google Om du använder Android enheter och Google-tjänster, så är det enkelt: använd bara Google Kontakter.

(how-top)

Hur fungerar

Hur fungerar "8x" Zoom på min Point-and-Shoot jämförelse med min DSLR?

Kameran kan skryta med "8x zoom", men de flesta DSLR annonserar inte värderingar som dessa. Så hur jämför de dem? Svaret är mer komplext än vad du kanske tror. Det "8x" -värdet som inte nödvändigtvis betyder objekt i bilden kommer att se 8 gånger större än vad de gör med dina ögon. Det betyder bara att sakerna kommer att vara 8 gånger större än den mest utzoomade positionen men två kameror i de mest utzoomade lägena ser inte lika stor ut.

(how-top)