sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här återställer du dina Chrome-flikar när det inte finns någon återkommande sista session

Så här återställer du dina Chrome-flikar när det inte finns någon återkommande sista session


Chrome eller datorn kraschade. Alla dina flikar är borta, och vad som är värre, det finns ingen knapp som erbjuder "Återuppta senaste sessionen" när du laddar om Chrome. Kanske har du missat det? Eller kanske var det aldrig där. Hur som helst, du skulle verkligen vilja hitta dessa flikar tillbaka.

Och du kan! Klicka på den tre vertikala prickknappen till höger om adressfältet.

Du kommer att se ett menyalternativ som heter "Historia" med en pil bredvid den. Håll över det här med din och du kommer se din senaste historia.

Om din webbläsare stängde eller kraschade nyligen, bör du se ett objekt som heter "7 flikar." Klicka här och hela din flikuppsamling kommer att återställas .

Om det inte fungerar kan du prova en snabbtangent. Tryck på Control + Shift + T (eller Command + Shift + T om du använder en Mac) och din senaste stängda flik eller fönster öppnas igen. Fortsätt att göra detta tills ditt fönster från tidigare springer igen, eller genvägen slutar fungera.

Det finns en chans att ditt fönster inte kommer tillbaka, dock speciellt om du har använt din webbläsare lite sedan kraschen. Om så är fallet, klicka på alternativet "Historik" längst upp i den menyn eller tryck på Control + H på tangentbordet (Mac: Command + Y).

Tyvärr hittar du inte "buntar" av flikar här, Det sätt du gjorde i menyn påpekade vi tidigare. Men om det finns en specifik flik som du förlorat kan du hitta den igen genom att bläddra eller söka. Det är inte perfekt, men det finns åtminstone några register över de flikar du förlorade.

RELATERAD: Så här aktiverar du privat webbläsning på en webbläsare

Observera att alla flikar som öppnas i en flik med privat surfning inte kan återställas med din surfhistorik. De är borta för evigt (vilket är typ av punkt för Private Browsing.)


Amazonas kan meddela dig om inköp, leveranser och leveransförseningar via e-post, textmeddelande eller tryck på meddelanden från Amazon-appen. Det är även möjligt att aktivera alla tre typer av meddelanden, och du kommer att bli bombarderad med dubbla anmälningar när du beställer någonting. Men samtidigt som dessa kan vara användbara, vill du antagligen inte alla tre av dem på en gång. Kanske har du bestämt att du inte vill ha meddelanden alls - paketet kommer dit när det kommer dit. I så fall k

Amazonas kan meddela dig om inköp, leveranser och leveransförseningar via e-post, textmeddelande eller tryck på meddelanden från Amazon-appen. Det är även möjligt att aktivera alla tre typer av meddelanden, och du kommer att bli bombarderad med dubbla anmälningar när du beställer någonting. Men samtidigt som dessa kan vara användbara, vill du antagligen inte alla tre av dem på en gång. Kanske har du bestämt att du inte vill ha meddelanden alls - paketet kommer dit när det kommer dit. I så fall k

Det går inte att inaktivera alla e-postmeddelanden från Amazon. Du får alltid ett mail när du lägger en order på Amazon, och när Amazon skickar paketet till dig. Om du vill inaktivera andra typer av e-postmeddelanden kan du logga in på Amazon-webbplatsen och gå till den här sidan som du kan hitta från Konto & Listor> Meddelandecenter> E-postinställningar och anmälan.

(how-top)

Hur man frigör utrymme på din Android-telefon med en knapptryckning, tack vare Google Foton

Hur man frigör utrymme på din Android-telefon med en knapptryckning, tack vare Google Foton

Låt oss vara riktiga här: moderna smartphones har begränsat lagringsutrymme. Medan de kommer med mycket mer än de brukade, är det lätt att fylla 32 GB utan att ens insett det. Och med dagens avancerade kameror kan väl bilder och videor snabbt förbrukas en stor del av det. RELATERADE: 18 saker du kanske inte har kända Google-foton kan göra Det är här Google Foton kan vara din bästa vän: det säkerhetskopierar automatiskt dina bilder och videoklipp och lagrar obegränsat antal på Googles servrar.

(how-top)