sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här raderar du ett Facebook-meddelande

Så här raderar du ett Facebook-meddelande


Det finns många bra skäl att ta bort det enstaka Facebook-meddelandet. Kanske planerar du en överraskningsfödelsedagsfest för din partner eller dela ett viktigt lösenord. Vi är inte här för att döma orsakerna till varför, bara för att visa dig hur. Så här är hur du tar bort ett meddelande i Facebook Messenger.

Men först en viktig advokat: att ta bort ett meddelande tar bara bort det från ditt konto. Den tas inte bort från mottagarens inkorg. När du trycker på skicka är meddelandet där ute. Om du tar bort ett meddelande från webben

Öppna chatten där det finns ett meddelande du vill radera.

Högerklicka på meddelandet och klicka på Ta bort.

Klicka på Ta bort igen.

Och vem. Meddelandet är nu borta från ditt Facebook-konto.

Så här raderar du ett meddelande från Facebook Messenger Mobile App

Öppna chatten där det finns ett meddelande du vill radera.

Tryck länge på meddelandet och tryck på Ta bort . Tryck på Ta bort igen för att bekräfta.

Och igen försvinner meddelandet. Kom ihåg att det bara är borta från ditt konto. Mottagaren har fortfarande den.


Varför visas min iPhone

Varför visas min iPhone "Säkerhetsrekommendation" för ett Wi-Fi-nätverk?

När du ansluter till ett Wi-Fi-nätverk på din iPhone kan du kanske se orden "Säkerhetsrekommendation" visas under namnet. Detta är en varning om att du är ansluten till antingen ett oskyddat nätverk eller en krypterad med svag WEP-säkerhet. Oskyddade nätverk och svag säkerhet Om du trycker på namnet på Wi-Fi-nätverket som visar "Säkerhetsrekommendation" en gång du är ansluten till det, du får se ett mer informativt meddelande.

(how-top)

Så här lägger du till en defragmenteringsalternativ till högerklick-menyn för en enhet i Windows

Så här lägger du till en defragmenteringsalternativ till högerklick-menyn för en enhet i Windows

Moderna versioner av Windows Defragment-enheter under normala underhållsplaner. Men om du defragmenterar manuellt, kanske du stänger av datorn när den inte används. Du kanske uppskattar ett snabbare sätt att komma åt kommandot. Om du använder Windows Vista via Windows 10 behöver du förmodligen inte att manuellt defragmentera dina enheter längre.

(how-top)