sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Hur man blockerar någon på Twitter

Hur man blockerar någon på Twitter


Det finns några fruktansvärda människor där ute, och tjänster som Twitter kan ta ut det värsta i dem. Ofta är det enda alternativet att hantera en troll att blockera dem. Så här gör du det.

Vad gör ett block?

När du blockerar någon på Twitter:

  • följer de automatiskt dig.
  • Du följer inte automatiskt dem.
  • Du kan inte följa varje
  • De kommer inte att se dina tweets när de är inloggade.
  • De kan inte skicka direktmeddelanden
  • De kan inte tagga dig i ett foto.
  • De kan inte se dina följare, följande, gillar eller listor.
  • De kan inte lägga dig till listor.
  • Tänk på Dessa gäller bara när personen du har blockerat är inloggad. Om du har ett offentligt konto kan de fortfarande se dina tweets och information om de inte är inloggade.

Även när du blockerar en Twitter-användare , du blockerar bara det kontot, inte den personen. Om de skapar ett annat konto för att fortsätta att trakassera dig, kontakta polisen och Twitter. För närvarande har det inte gjort mycket för att förhindra online trakasserier, men genom att fortsätta att rapportera problemet, minns du åtminstone dem om deras inaktivitet.

Hur blockera någon på Twitter

Om allt som låter som det du vill, hur är det att blockera en användare. Du kan göra det från webbplatsen eller från Twitter-mobilappen.

På Twitter-webbplatsen

På en Tweet från användaren som du vill blockera klickar du på pilen nedåt och klickar sedan på Block @ användarnamn.

Alternativt, gå till profilen för den användare som du vill blockera. Klicka på ikonen Gear bredvid knappen Följ. Från dropdownen klickar du på Block @username.

Från Twitter App

Även om jag använder en iPhone för den här artikeln är processen nästan identisk med Android-enheter.

På en Tweet från användaren du vill ha att blockera, tryck på den nedåtriktade pilen. På menyn som visas trycker du på Block @ användarnamn.

Alternativt, från profilen för den användare som du vill blockera, tryck på ikonen Gear-ikon eller inställningar bredvid knappen Följ. Tryck sedan på Block @ användarnamn.


Vad är den systemreserverade partitionen och kan du ta bort den?

Vad är den systemreserverade partitionen och kan du ta bort den?

Windows 7, 8 och 10 skapar en särskild "System Reserved" -partition när du installerar dem på en ren disk. Windows tilldelar normalt inte en drivbrev till dessa partitioner, så du kommer bara se dem när du använder Diskhantering eller liknande verktyg. RELATED: Förstå hårddiskpartitionering med diskhantering Systemreservering partition introducerades med Windows 7, så du kommer inte hitta den på tidigare versioner av Windows.

(how-top)

Så här stänger du av meddelandet

Så här stänger du av meddelandet "Running in the background" och "Används batteri" i Android Oreo

Om du har en Nexus- eller Pixel-enhet som kör Oreo, har du troligen sett den "[Appnamn] körs i bakgrunden" meddelande. Om du har en Pixel 2 kan du ha sett den här meddelandet, även om verbiaget är lite annorlunda, det läser "[appnamn] använder batteri." Även om det är användbart kan det också vara ganska irriterande.

(how-top)