sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / När märker iMessage ett meddelande som "Läs"?

När märker iMessage ett meddelande som "Läs"?


Har du någonsin lagt märke till hur iMessage markerar ett meddelande som "Läs" när den andra personen ser det? Dessa kallas "läs kvitton", och de kan ge mycket sinnesro för dem som du meddelar med. Men när exakt vet den andra personen att du har läst sitt meddelande?

RELATED: Hur man hindrar människor från att veta att du har läst deras iMessage

Vi har gjort några test för att ta reda på det. Självklart, om du verkligen är paranoid om att läsa kvitton i första hand, har du sannolikt dem deaktiverat helt, men de kan vara bra att ha för nära vänner och familjemedlemmar. Även då är det okej att vara nyfiken på när läsintäkter skickas till den andra personen, och när de inte är så gjorde jag lite experimenterande.

För det mesta vet inte den andra personen att du läser deras meddelande till öppnar du appen Meddelanden och trycker på sin konversationstråd . Det finns dock ett stort undantag.

Jag upptäckte att om du sveper på en iMessage-meddelande (antingen på låsskärmen eller i Meddelandecenter) och knackar på "Clear" , det kommer att markera meddelandet som "läs". Det beror på att "Clear" är i stort sett samma sak som vad en "Mark as Read" -knapp gör - det blir inte bara av anmälan, men det berättar din telefon (och därmed deras telefon) att du läser meddelandet, även om du inte öppnade appen Meddelanden och öppnar fullständigt konversationstråden.

RELATERAD: Stoppa fussing om läsinkvitton

Om du har en Mac och använder iMessage på det upptäckte jag att du kan få iMessage-fönstret upp och synligt, men så länge det inte är det aktiva fönstret på din Mac, visas det inte ett nytt meddelande som läst . Så det här låter dig se och läsa en text i sin helhet utan att få det att skicka ett läskvitto. Det är ett snyggt litet knep som gör att du kan kringgå sända läskvitton tills du är redo att svara på meddelandet.


Ta bort den irriterande Microsoft OneDrive-inloggningen Popup

Ta bort den irriterande Microsoft OneDrive-inloggningen Popup

Varje gång du startar om din Windows 10-dator, buggar Microsoft OneDrive dig att logga in eller skapa ett konto. Men vad händer om du inte vill? Vad händer om du vill att den ska gå bort, för alltid? Microsoft ger dig inte det här alternativet, men vi har ett sätt att inaktivera det för gott. Du skulle tro om datorn är så smart, det skulle få meddelandet när du stängt av dialogrutan varje gång du omstart.

(how-top)

CCleaner var hackad: Vad du behöver veta

CCleaner var hackad: Vad du behöver veta

CCleaner, det otroligt populära underhållsprogrammet för PC, har hackats till att innehålla skadlig kod. Så här berättar du om du påverkades och vad du borde göra. RELATERAD: Vad gör CCleaner och ska du använda det? Angreppet beskrivs sålunda av forskare vid Cisco Talos: " legitim underskriven version av CCleaner 5.

(how-top)