sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Google verkar tro att det finns en bra anledning att ha en genväg som kommer att döda var och en av dina flikar samtidigt. Vi är oense. Om du trycker på Ctrl + Shift + Q stängs varje Chrome-flik eller fönster du har öppnat och förstör ditt arbete. Om du hellre vill hålla ditt jobb där det är, är det här en lösning för att se till att det inte händer.

Google verkar tro att det finns en bra anledning att ha en genväg som kommer att döda var och en av dina flikar samtidigt. Vi är oense. Om du trycker på Ctrl + Shift + Q stängs varje Chrome-flik eller fönster du har öppnat och förstör ditt arbete. Om du hellre vill hålla ditt jobb där det är, är det här en lösning för att se till att det inte händer.


Gå till

krom: // tillägg

i webbläsaren. Bläddra ner till undersidan av sidan och klicka på "Tangentbordsgenvägar."I fönstret som dyker upp väljer du vilken funktion som helst av en av dina tillägg som du inte använder och tilldelar Ctrl + Shift + Q till den. Nu, när du oavsiktligt trycker på den genvägen, kommer den att starta den här åtgärden istället. Se till att det inte är något som är störande (även om det är svårt att stänga varje enskild öppen flik.)Nu kan du gå tillbaka till jobbet med självförtroende och veta att dina flikar är säkra från hala fingrar.


Så här får du experimenterad Chromecast-mjukvara inför public release

Så här får du experimenterad Chromecast-mjukvara inför public release

Google älskar att låta folk försöka uppdatera sina produkter innan de släpps ut till massorna. Om du är en av de som hoppar på varje beta (eller alfa!) Du kan hitta kan du nu göra samma sak på din Chromecast. RELATED: Ta bort Chromecasts nätverksbreda Android-meddelanden Google har i grunden ett förhandsgranskningsprogram för Chromecast-användare - både Chromecasts från första och andra generationen - som tillåter användare att få tillgång till nya funktioner innan de är tillgängliga för alla andra.

(how-top)

Så här tar du bort, flyttar eller byter namn på låsta filer i Windows

Så här tar du bort, flyttar eller byter namn på låsta filer i Windows

Windows tillåter inte dig att ändra filer som öppnar program har låsts. Om du försöker ta bort en fil och se ett meddelande om att den är öppen i ett annat program måste du låsa upp filen (eller stäng programmet). Det kan i vissa fall inte vara klart vilket program som har låst en fil. Ibland kan ett program eller en bakgrundsprocess ha slutförts med en fil, men inte låst upp ordentligt när den var klar.

(how-top)