sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här blockerar du kontakter från att ringa eller meddela din Amazon Echo

Så här blockerar du kontakter från att ringa eller meddela din Amazon Echo


Med tillägget att ringa och meddela andra Alexa-användare med Amazon Echo kan det komma en tid där du vill blockera ett visst någon från att kontakta dig. Så här gör du det.

Om du inte vet om uppringnings- och meddelandesfunktionen hos Alexa, kolla in vår guide för hur du ställer in det. I annat fall läser du hur du spärrar kontakter som du inte vill höra från över Alexa och dina Echo-enheter.

För att starta, öppna Alexa-appen och tryck på fliken Konversationer längst ner på skärmen.

Nästa, tryck på knappen Kontakter uppe i det övre högra hörnet.

Bläddra ner för att visa den lilla knappen "Blockera kontakter" längst ner och tryck på den.

Tryck på kontakten som du vill blockera . I det här fallet visas endast en kontakt eftersom jag bara har en kontakt i min kontaktbok. Annars kommer alla dina kontakter att visas här.

Tryck på "Blockera" när popupbekräftelsen visas.

När du blockerar någon visas de fortfarande i din kontaktlista och du kan fortfarande ringa eller meddela dem själv. Men om de bestämmer sig för att ringa eller meddela dig, blir de ingen klokare, eftersom Alexa inte kommer att berätta för dem att du blockerat dem, och samtal och meddelanden kommer inte att skickas hela vägen.

Till avblockera en kontakt, tryck på den lilla knappen "Blockera kontakter" igen och tryck på kontakten som du vill avblockera.

Och glöm inte att du tillfälligt kan blockera alla kontakter från att ringa eller meddela dig genom att aktivera Do Stör inte, men när du har inaktiverat det, kommer meddelanden som du mottog att komma igenom, till skillnad från den faktiska blockeringen.


Så här stänger du av din webbkamera (och varför du borde)

Så här stänger du av din webbkamera (och varför du borde)

När ett bekymmer som var paranoidprovinsen, har åren av rapporter och uppenbarelser gjort det uppenbart att människor verkligen kan spionera på dig via din webbkamera. Det här är därför du bör inaktivera eller täcka dina. TL; DR version: Script-kiddie hackare och tonåringar kan och använder använda lättillgängliga verktyg och phishing-tekniker för att kapa webkameror av intet ont anande människor, ofta som de vet, och titta på dem genom sin kamera.

(how-top)

Så här tar du bort Apple Music från iPhone: s musikapp

Så här tar du bort Apple Music från iPhone: s musikapp

Apple Music är starkt integrerad i din iPhones musikapp. Det här är bra om du är en abonnent, men de ständiga uppmaningarna och påminnelserna att gå med blir ganska trötta om du inte är. Den goda nyheten är att du kan ta bort Apple Music från Music-appen. Detta kommer att göra det mycket mer som den gamla musikappen.

(how-top)