sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Hur man blockerar någon på Snapchat

Hur man blockerar någon på Snapchat


Snapchat, med att det försvinner bilder, är en enkel app för att människor ska missbruka. En sekunders snap kan vara ganska traumatisk och omöjlig att bevisa hänt; Om du inte är snabb nog att skärmdumpa den är den borta så fort du tittar på den.

Blockerar någon på Snapchat:

Tar bort dem från din Vänner lista.

  • Ta bort dig från sina vänner.
  • Blockerar dem från att skicka dig Snaps and Chats.
  • Blockerar dem från att se din historia.
  • Förhindrar att de lägger till dig som vän.
  • Om det låter som vad du vill läser du vidare

Så här blockerar du någon på Snapchat.

Det finns några sätt att blockera någon på Snapchat.

Om personen du vill blockera nyligen har skickat dig ett Snap, tryck länge på deras namn på Chat-skärmen .

Nästa, tryck på ikonen Gear och tryck sedan på Blockera. Tryck på Block igen.

De är nu blockerade och borttagna från din vänlista.

Om personen du vill blockera inte har skickat dig en Snap nyligen, gå till Snap-skärmen och svep ner.

Tryck på Mina vänner och tryck sedan länge på den vän du vill blockera.

Återigen knackar du på ikonen Gear och därefter Blockera två gånger.

Slutligen, för att blockera någon som har lagt till dig som vän, men du har inte lagt till Tillbaka, gå till Snap-skärmen och svep ner.

Knacka på Lägg till mig och tryck sedan länge på namnet på personen du vill blockera.

Tryck på ikonen Gear och Blockera två gånger för att ta bort dem.

Så här avmarkerar du någon på Snapchat

För att avblockera någon på Snapchat, svep ner på Snap-skärmen och tryck på ikonen Gear.

Bläddra ner till Kontoåtgärder och tryck på Blockerad.

Tryck på X bredvid person att avblockera dem.

När du har blockerat dem måste du lägga till dem som en vän igen.


Hur man skapar ett semestermeddelande för (nästan) vilket som helst e-postkonto

Hur man skapar ett semestermeddelande för (nästan) vilket som helst e-postkonto

Om du är ute i stan, kanske du vill lägga märke till din e-post för att låta folk veta att du vann Det är inte tillgängligt eller att kontakta någon annan medan du är borta. De flesta e-posttjänster ger dig möjlighet att skicka ett automatiskt svar på inkommande meddelanden när du inte kan kontrollera din e-post.

(how-top)

Vad är

Vad är "Boost Mode" på PlayStation 4 Pro?

PlayStation 4 Pro har många fördelar över sin föregångare, som en betydligt snabbare GPU-en uppdatering som i grunden krävdes i Beställ konsolen för att driva 4K-innehåll. Men vad med äldre spel, borde de inte heller kunna dra nytta av denna ökade prestanda? RELATERAD: Vad är skillnaden mellan PlayStation 4, PlayStation 4 Slim och PlayStation 4 Pro?

(how-top)