sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här fabriksåterställer du Nintendo 3DS

Så här fabriksåterställer du Nintendo 3DS


Det kan komma en tid när du kanske behöver fabriksåterställa Nintendo 3DS. Kanske blir du av med den, eller kanske vill du bara ha en ny start. Hur som helst är det en enkel process. Så här gör du det.

Steg 1: Se till att det är anslutet till Wi-Fi

Om du har ditt Nintendo Network ID anslutet till 3DS måste du först kontrollera att enheten är ansluten till Internet innan du kan fabriksåterställa det, så kan NNID kopplas bort från 3DS.

RELATERAD: Så här gör du Nintendo 3DS batteri längre än

Således om du inte har en NNID inloggad på din 3DS, du behöver inte faktiskt oroa dig för det här steget. Men om du gör det måste du försäkra dig om att den är ansluten först.

Den gör det automatiskt när du försöker återställa systemet, men du kan också göra det på förhand genom att hoppa till inställningsmenyn (det är skiftnyckeln i listan över installerade spel och appar) och väljer "Internetinställningar".

Steg två: Fabriksåterställning

När du är säker på att den är ansluten till Wi-Fi är det dags att fabriksåterställa det. Börja med att hoppa in i menyn Inställningar - det är skiftnyckelikonen på nedre hemskärmen.

Härifrån trycker du på "Övriga inställningar."

Bläddra hela vägen till sista skärmen och välj "Format System Memory . "

Det kommer att fråga om du är redo att ansluta till internet. Knacka på "OK".

Det tar några sekunder att ansluta, och sedan presentera du en varning för att meddela vad som ska hända: alla data raderas. Om du är redo att gå vidare trycker du på "Nästa".

Den här skärmen informerar dig om att Nintendo Network ID kommer att kopplas bort från den här enheten. Tryck på "Nästa".

Den slutliga skärmen ska informera dig om att om du vill länka din NNID till ett nytt 3DS-system måste du göra en systemöverföring. Om du är redo att formatera systemet trycker du på "Formatera".

Och det är det. Nu kan du konfigurera 3DS från början eller sälja det för att någon ska kunna njuta av.


Så här slutar du Skype från att köra i bakgrunden på Windows 10

Så här slutar du Skype från att köra i bakgrunden på Windows 10

Windows 10 registrerar dig nu automatiskt i Skype, vilket gör att du är tillgänglig så att du alltid får meddelanden och inkommande samtal. Om du hellre inte skulle logga in på Skype hela tiden, så här loggar du ut. Det finns två olika Skype-appar. En, som för närvarande heter "Skype Preview", kommer nu med Windows 10 och loggar in som standard.

(how-top)

Hur (och När) återställer SMC på din Mac

Hur (och När) återställer SMC på din Mac

Din Mac spelar roligt, och du har försökt allt: starta om datorn, återställ NVRAM och alla de knep som Snabba upp en långsam Mac. Du körde till och med 50 + diagnos på en gång för att se vad som händer, men ändå hittar du ingenting. Vad är nästa steg? Du kan försöka återställa SMC, eller System Management Controller, som en sista utväg.

(how-top)