sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här återställer du din iOS-enhetens nätverksinställningar och fixar anslutningsproblem

Så här återställer du din iOS-enhetens nätverksinställningar och fixar anslutningsproblem


Om du har Wi-Fi eller cellulära problem som du inte bara har kunnat lösa med andra metoder, kan iOS ger dig möjlighet att återställa alla dina nätverksinställningar. Detta ställer bara om allt tillbaka till fabriksinställningen, vilket ger dig chansen att börja från början.

Innan du dyker in är det viktigt att förstå vad som återställer dina nätverksinställningar. Återställningen återställer nästan alla nätverksrelaterade inställningar på din enhet till fabriksinställningen. Detta inkluderar mobilinställningar, så det kan vara användbart som en felsökningsansträngning för utväg om du inte kan få en mobilanslutning där du tror att du borde kunna. Om du är med en operatör, som vissa mobila virtuella nätverksoperatörer (MVNOs), som gör att du kan konfigurera Access Point Name (APN) och MMS-inställningar manuellt, kan du behöva ställa in dem igen. På de flesta större bärare kommer du inte. Det kommer att hända automatiskt.

Alla dina Wi-Fi-nätverk kommer att tas bort och standard Wi-Fi-inställningar återställs. Detta inkluderar virtuella privata nätverk (VPN) du har ställt in. Om du felsöker Wi-Fi-speciellt anslutningar till specifika nätverk, bör du försöka att glömma dessa nätverk i stället istället. Det blir mindre arbete än att ställa upp allt igen. Om du återställer dina nätverksinställningar måste du ansluta till Wi-Fi-nätverk igen. Du bör också bläddra igenom dina andra Wi-Fi-inställningar, som Wi-Fi-hjälp och Wi-Fi-samtal, för att se till att saker är inställda så som du vill.

Och till sist kommer alla dina Bluetooth-anslutningar också att tas bort, så måste du lägga till dem igen och dubbelkontrollera dina Bluetooth-inställningar.

Med allt sagt är det faktiskt enkelt att återställa ditt nätverk. På din Inställningar-app trycker du på "Allmänt".

På sidan Allmänna inställningar trycker du på "Återställ".

På Återställ-sidan trycker du på "Återställ nätverksinställningar."

Om du har ett lösenord skapat, du kommer att bli ombedd att ange den.

När du blir ombedd att bekräfta din åtgärd trycker du på "Återställ nätverksinställningar".

Enheten startas om med alla nätverksinställningar som återställs till fabriksinställningarna. Som vi nämnde borde det vara en sista utväg när du återställer ditt nätverk när du felsöker mobil-, Wi-Fi- eller Bluetooth-problem som du inte bara kan lösa något annat sätt. Men det är fortfarande ett praktiskt sätt att börja från början, eventuellt lösa envis nätverksproblem och ställa in saker som du vill.


Så här ändrar du standard hårddisk för att spara dokument och program i Windows 10

Så här ändrar du standard hårddisk för att spara dokument och program i Windows 10

När du sparar en ny fil i Windows 10, standardiseras Spara som -fönstret i vilken av dina användarmappar-Dokument , Musik, Bilder osv. Är lämplig för filtypen. Om du hellre inte vill spara filer på C: -drivrutinen kan du dock skapa de mapparna på en annan hårddisk för att fungera som standardlagringsplats.

(how-to)

HTG-recensioner D-Link DIR-510L: världens första Wi-Fi-routern för 802.11ac Travel

HTG-recensioner D-Link DIR-510L: världens första Wi-Fi-routern för 802.11ac Travel

Stora formfaktorer och flera externa antenner är bra för en biffig hemrouter men de är ganska opraktiskt när du är på språng. Idag tar vi en titt på DIR-510L, en färdrouter som packar i zippy 802.11ac-hastigheter i ett paket som är mindre än en TV-fjärrkontroll. Vad är D-Link DIR-510L? -Link DIR-510L (här kallad 510L för korthet) är en reser (eller mikro) router avsedd att användas av resenärer, mobila proffs och alla som behöver routerfunktionalitet när de är långt ifrån sin fulla storlek router hemma eller på kontoret.

(how-to)