sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här lämnar jag iOS-beta Nu när IOS 11 är ute

Så här lämnar jag iOS-beta Nu när IOS 11 är ute


När en större version av IOS har kommit ut, minskar fördelarna med att vara på beta-utlösningskanalen betydligt - här är hur man får

RELATERAD:

Vad är nytt i iOS 11 för iPhone och iPad, tillgängligt nu Leda upp en stor iOS-uppdatering (som skiftet mellan iOS 10 och iOS 11 som laddas med massor av nya funktioner) är det mycket roligt att hoppa på beta-testbandwagonen. Om du befinner dig i den offentliga beta-testkanalen kommer du att spela med alla de coola nya funktionerna

månader före alla andra. När huvudversionen släpps kommer du fortfarande automatiskt prenumererade på den offentliga beta-kanalen. Bortsett från, nu är uppdateringarna inte lika jordbundna, och det kan inte vara värt att fortsätta beta-testupplevelsen för dig. (Vem bryr sig om att få iOS 11.1 före alla andra?) Om du vill komma ur tåget och hålla fast vid de vanliga publiceringsmeddelandena så att du synkroniserar med dina vänner och kollegor, är det inget fel med det - och det kan du göra enkelt om du vet var du ska leta i menyerna på din iOS-enhet.

Inaktivera Beta-programvaran

RELATED:

Så här installerar du iOS 11 Beta på din iPhone eller iPad Hoppa av beta release-schema och återgå till public release-schemat är lika enkelt som att ta bort din "iOS Beta Software Profile".

Om det namnet låter bekant bör det - det är den exakta profilen du laddade på din iOS-enhet när du installerar betaversionen kanal.

Ta bara in den ifrågavarande iOS-enheten och öppna appen Inställningar. Välj "Allmänt".

Bläddra ner nästan till botten av Allmänna inställningar och välj "Profil: IOS Beta Software Profile".

Två stora anteckningar här. Om du inte är

inte i en beta-avgivningskanal, kommer det inte ens att finnas en post för "Profil" - eftersom det inte finns någon profil för att bara använda gammal lager iOS-användning. Om det finns en annan profil posten förutom "iOS Beta Software Profile", fortsätt sedan inte utan att kontakta din tjänsteleverantör eller den person på din organisation eller kontor som hanterar din enhet. Samma sak gäller närvaron av posten "Enhetshantering" (vilket är en typ av företagsprofilhantering som används av stora företag). Fortsätt bara om du explicit tittar på "iOS Beta Software Profile" och inte ta bort något som bär någon annan etikett.

Innehållet i "IOS Beta Software Profile" -posten ser du följande skärm. Välj igen "IOS Beta Software Profile".

Välj "Ta bort profil".

Du kommer bli uppmanad att ange enhetens lösenord för att bekräfta profilens borttagning och sedan visas en andra raderingskrav längst ner på skärmen, välj det.

Efter borttagningen kommer profilerna att rapportera att det inte finns några profiler installerade.

Bara för att betaprofilen är borta betyder det dock inte att du kan hoppa direkt över till programuppdateringsmenyn och ta det senaste offentliggörandet av iOS. Raderad profil eller inte, ändringarna träder i kraft tills du har startat om enheten. Tryck och håll strömknappen intryckt, svep för att stänga av och starta om enheten med strömbrytaren.

När du har startat om telefonen, navigerar du till Inställningar> Allmänt> Programuppdatering för att bekräfta att du är avstängd från betaversionen och tillbaka på public release-kanalen. Du måste "Uppdatera" till den senaste stabila utgåvan för att komma ur tåget.

Vid tidpunkten för denna handledning uppgraderas beta-användare till den slutliga versionen av iOS 11 tillsammans med icke-beta-användare. Om du lämnar beta-kanalen kan du hålla iOS 11 istället för att uppdatera till iOS 11.1 (eller iOS 11.01) beta när den blir tillgänglig.


Hur

Hur "Apps for Websites" fungerar i Windows 10

Microsoft lade till "Apps for websites" till Windows 10 med årsdaguppdateringen. Med den här funktionen kan installerade appar ta över när du besöker deras tillhörande webbplats. När du till exempel besöker en Groove Music-webbsida i Edge, Chrome eller en annan webbläsare kan Groove Music-appen dyka upp och ta den därifrån.

(how-top)

Så här raderar du Netflix-aktiviteten och Fortsätt att titta på

Så här raderar du Netflix-aktiviteten och Fortsätt att titta på

Om du är en Netflix-abonnent har du förmodligen tittat på en film eller tv-show som du hellre inte skulle se i din visningshistorik. Det finns ett enkelt sätt att ta bort oönskad visningsaktivitet från ditt Netflix-konto. Dina tidigare sågade saker visas inte bara i din historia. Du får se dem på olika ställen runt Netflix, till exempel "Fortsätt att titta" -alternativen : Netflix kommer också att lägga fram förslag baserat på saker du nyligen har tittat på: Detta kan vara till stor hjälp när det gäller att fatta beslut baserat på vad du har velat, men om du inte tyckte om en titel, då kanske du inte vill se förslag baserat på den.

(how-top)