sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här lägger du in flera bilder på Instagram vid en gång

Så här lägger du in flera bilder på Instagram vid en gång


Instagram ändras. Borta är den enkla filterappen; i sin plats är ett av de mest populära sociala nätverk i världen. För att stödja behoven hos miljontals användare har Instagram ständigt nyskapat och lagt till nya funktioner. I den senaste uppdateringen kan du nu lägga till flera bilder i samma Instagram-inlägg. Låt oss se hur.

Öppna Instagram och klicka på plustecknet för att lägga till ett nytt foto. Välj det första fotot du vill lägga till och tryck sedan på Välj flera.

Välj de foton och videoklipp du vill lägga till i posten. Du kan ha totalt tio i den ordning du vill att de ska visas. För tillfället måste alla foton i posten ha en kvadratisk gröda. Du kan ompositionera alla icke-kvadratiska foton när du lägger till dem.

När du väl har tryckt på Nästa kan du lägga till filter i bilderna. Du kan antingen lägga till samma filter för alla bilder eller knacka på varje enskild bild för att gå in och lägga till ett visst filter.

När du är klar trycker du på Nästa igen och du kan lägga till en bildtext, märka personer , lägg till en plats och välj vilka andra sociala nätverk du vill dela bilderna till. Du kan bara lägga till en bildtext för hela gruppen av bilder.

När du är klar trycker du på Dela och alla bilder läggs ut på din tidslinje. Nedan är vad ett inlägg med flera bilder ser ut. De små prickarna längst ner berättar att det finns mer än en bild i posten. Dra för att se nästa bild.


Instagram fortsätter att växa upp som ett socialt nätverk. Funktioner som flera bildinlägg ger människor mycket mer flexibilitet i hur de använder appen. Om du vill dela tre eller fyra relaterade bilder som är bättre sammansatta är det här ett mycket bättre sätt att göra det istället för att dela fyra separata inlägg.


Så här låser du din Mac när du är borta

Så här låser du din Mac när du är borta

Trött på att dina barn eller rumskompis skickar dumma saker till ditt Facebook-konto varje gång du lämnar rummet? Allt du behöver göra är att låsa din Mac för att hålla ut dem. När du låser din Mac kan du bara låsa upp den med ditt lösenord eller ditt fingertryck om du har en ny MacBook Pro med en pekskärm.

(how-top)

Så här rensar du privata data automatiskt när du stänger din webbläsare

Så här rensar du privata data automatiskt när du stänger din webbläsare

Webbläsare sparar vanligtvis din privata datahistorik, cookies, sökningar, hämtningar och mer - och bara raderar det när du frågar. Om du ständigt rensar den, kan du få en webbläsare automatiskt att radera privata data när du stänger den. Observera att om du ställer in webbläsaren för att automatiskt rensa dina cookies när du stänger den måste du logga in på webbplatser du använder varje gång du öppnar webbläsaren.

(how-top)