sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Hur man återkallar åtkomst från tredje part från Soundcloud

Hur man återkallar åtkomst från tredje part från Soundcloud


SoundCloud, en alternativ plattform för att skicka och sälja musik och annat ljudinnehåll, erbjuder ett API som låter andra webbplatser och program få tillgång till data för kalla anslutningar. Men det är alltid möjligt att vara för ansluten, och om du hellre vill vara lite säkrare med ditt SoundCloud-konto, vill du begränsa och avbryta några av dessa anslutningar. Så här gör du.

RELATERAD: Så här inaktiverar du den mobila versionen av en webbplats på din telefon

Gå till SoundCloud-webbplatsen från en skrivbords-webbläsare (eller en mobil webbläsare i "skrivbordsläge") och logga sedan på normalt sätt. Endera ett vanligt SoundCloud-konto eller ett anslutet Facebook eller Google-konto är bra.

Klicka på knappen 3-punkts meny i övre högra hörnet och klicka sedan på alternativet "Inställningar".

På huvudmenyn Inställningsskärmen, klicka på fliken "Anslutningar".

Sidan "Anslutningar" är uppdelad i två sektioner: den övre delen för anslutningar till sociala nätverk och den nedre sektionen för anslutningar till mobilappar och andra ljudrelaterade verktyg. Sakerna är ganska självförklarande härifrån: Klicka på knappen "Koppla bort" på sociala nätverk för att ta bort anslutningen.

Och klicka på "Återkalla åtkomst" -knappen för appar i avsnittet "Anslutna program". Se till att det här är ändringar du vill ha - det finns inga kontrolldialoger för detta steg.

Som alltid, kom ihåg att återkallad åtkomst från tredje parts appar eller webbplatser inte nödvändigtvis betyder att de data som de redan har samlat går bort. Logga in på den andra applikationen och ta bort data (eller ditt konto) manuellt om alternativet erbjuds.

Bildkredit: William Bout


Så här ökar du Abode Motion Cameras upplösning

Så här ökar du Abode Motion Cameras upplösning

Som standard är rörelsekameran som följer med ditt Abode-hemsäkerhetssystem inställd på en lägre upplösning, men här är hur du gör upplösningen Om du vill ha en bättre bild ut av rörelsekameran. Det finns två olika upplösningar som du kan välja mellan: 320 × 240 och 640 × 480. Beviljas, ingen kommer att ge dig en fantastisk bild, men du vill i alla fall ha den bästa lösningen du kan få.

(how-top)

Så här tillåter du (eller tillåter) Direktmeddelanden från alla på Twitter

Så här tillåter du (eller tillåter) Direktmeddelanden från alla på Twitter

Som standard kan du bara skicka direktmeddelanden på Twitter till bara personer du följer. Detta är bara ett av de sätt som Twitter försöker hålla trakasserier till ett minimum. Om du vill att din DM ska vara öppen för någon, måste du aktivera en inställning. RELATERAD: Så här rapporterar du en Tweet på Twitter Processen är liknande på alla plattformar.

(how-top)