sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här delar du ditt Nest Cam Feed med någon annan

Så här delar du ditt Nest Cam Feed med någon annan


Din Nest Cam kan hjälpa dig att hålla koll på ditt hem var du än är, men fler ögon du litar på att dina saker är mer tröstande. Om du vill att någon ska checka in någon gång kan du dela ditt Nest Cam-flöde med en enkel, lösenordsskyddad länk.

För att generera länken du använder för att dela din Nest Cam, gå till Nests webbplats eller öppna Appen på din telefon (stegen är desamma för båda). Klicka på kamerans matning.

Klicka på ikonen Inställningar kugghjul i övre högra hörnet.

Klicka på knappen "Kameradelning" i menyn Inställningar.

Här kan du välja om du ska skydda ditt Nest Cam-flöde med ett lösenord Om du väljer "Dela offentligt", matas inte ditt flöde någonstans, men alla med länken kan titta på. För de flesta vill du förmodligen välja "Dela med lösenord". Sedan klickar du på "Agree & Share with password."

Ange sedan ett lösenord med minst åtta tecken. Se till att det är en stark som du kan komma ihåg.

På den sista skärmen kan du kopiera och dela länken till din Nest Cam. Om du behöver ändra lösenordet till din kamera eller sluta dela kameran kan du göra det på den här skärmen nu eller i framtiden.

Detta gör det möjligt för andra att se ditt levande kameraflöde, men de kommer inte att vara kan se din videohistorik eller några klipp du har sparat.


Så här stänger du av kommentarer på dina Instagram-inlägg

Så här stänger du av kommentarer på dina Instagram-inlägg

Instagram är för det mesta ett ganska ljuvt socialt nätverk. Människor tenderar att posta de goda sakerna som händer i sina liv, snarare än skryter om allt som är fel med världen. Det håller saker positivt. Det finns fortfarande tider när du kanske vill posta något och göra det så att folk inte kan kommentera.

(how-top)

Hur man kontrollerar vilka webbplatser som kan använda Flash i vilken webbläsare som helst

Hur man kontrollerar vilka webbplatser som kan använda Flash i vilken webbläsare som helst

Det är en bra idé att göra Flash-klick för att spela, men webbläsare går vidare. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari och Microsoft Edge avbryter alla tillfällen Flash automatiskt, så att du bara aktiverar den på webbplatser som behöver den. Varje webbläsare erbjuder ett sätt att styra listan över webbplatser som har givits tillåtelse att köra Flash om du ändrar dig senare - eller bara vill trimma listan.

(how-top)