sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här stänger du delningen av platsen på Twitters mobila applikationer

Så här stänger du delningen av platsen på Twitters mobila applikationer


Twitters mobilappar gör det väldigt enkelt att dela din plats utan att det verkligen betyder att. Låt oss titta på hur man vet när Twitter delar din plats och hur man stoppar den.

Här är den nya Tweet-skärmen. Just nu komponerar jag en ny Tweet, och Twitter har bifogat min plats: "Fingal, Ireland".

Anledningen till att min plats är bifogad just nu är det någon gång tidigare I delade min plats på Twitter, och den har nu delats den för varje Twitter sedan dess. Medan Twitter är standard för att inte dela din plats, om du delar den en gång kommer den växla till att dela den som standard tills du stänger av den igen.

Om du vill stänga av platsdelning, om den är på, tryck på ikonen för den blå platsen, och tryck sedan på Ta bort.

Detta gör ikonen vit och du kan se min plats är inte längre kopplad till Tweet. Så länge jag inte slår på den igen av misstag kommer det att vara så.

För en mer permanent lösning måste vi titta på systembehörigheter. Vi har fulla guider om hantering av apptillstånd på iOS och på Android, men jag täcker grunderna för processen här.

Blockera platsåtkomst på en iPhone eller iPad

Om du använder iOS öppnar du appen Inställningar och bläddra ner tills du kommer till Twitter. Det finns två Twitter entires; du vill att han är listad med alla dina andra appar. Det första Twitter-alternativet du stöter på, vid sidan av Facebook Flickr och Vimeo, är inte den du vill.

Ändra platsen från "Under användning av appen" till "Aldrig".

Nu kan Twitter inte dela din plats om du inte ger det tillstånd igen.

Blockera platsåtkomst på Android

På Android öppnar du telefonens Inställningar och väljer under Twitter Apps Twitter från listan.

Klicka på Tillåtningar och vrid lägesomkopplaren till "Av".

Nu kan Twitter inte kunna använda din plats.


Hur man gör ett porträttbildslandskap

Hur man gör ett porträttbildslandskap

Det är väldigt irriterande när du har ett bra foto som du vill använda för något - säg ditt Facebook Cover Photo-men det är felaktigt bildförhållande. Om du inte kan ta fotot igen är det enda hoppet att använda Photoshop (eller någon annan bra bildredigerare) för att försöka fixa saker. Låt oss titta på min favoritteknik för att göra det.

(how-top)

Vad är sandboxd och varför går det på min Mac?

Vad är sandboxd och varför går det på min Mac?

Du märkte något som kallas "sandboxd" medan du tittar på Activity Monitor, och nu är du här. Vad är den här saken? RELATED: Vad är den här processen och varför kör den på min Mac? Den här artikeln är en del av vår pågående serie som förklarar olika processer som finns i Activity Monitor, som kernel_task, hidd , mdsworker, installd, WindowServer, blued, launchd, backup, opendirectoryd, powerd, coreauthd, configd, mdnsresponder, UserEventAgent, nsurlstoraged, handel, föräldrakontroll och många andra.

(how-top)