sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här tar du bort ditt Twitter-konto

Så här tar du bort ditt Twitter-konto


Vill du lämna Twitter bakom? Du kan permanent radera ditt konto, radera alla dina tweets, följare, favoriter och annan data. Det kommer att försvinna från Twitter nästan omedelbart och kommer att torkas fullständigt från Twitter-servrarna inom 30 dagar.

Hur avaktivering fungerar

  1. Besök Twitter-webbplatsen i din webbläsare och logga in på ditt konto.
  2. Klicka på din kontobild och välj "Inställningar".
  3. Klicka på länken "Inaktivera mitt konto" längst ner på sidan Inställningar.
  4. Ange ditt lösenord när du blir ombedd att avsluta avaktiveringsprocessen.

För att radera ditt konto måste du "Inaktivera" den först. När du inaktiverar ditt konto kommer Twitter ta bort dina data från Twitter inom några minuter. Ditt konto kommer då att placeras i en kö för permanent borttagning. Efter 30 dagar blir Twitter processen för att permanent radera ditt konto och dess tillhörande data. Dina uppgifter kommer sedan att raderas för alltid och vem som helst kommer att kunna registrera ett nytt konto med ditt tidigare Twitter-användarnamn.

Om du ändrar dig inom 30 dagar kan du logga in på ditt konto och aktivera det igen. Dina data - inklusive tweets, följare och favoriter - kommer att återställas till Twitter inom några minuter.

Så här tar du bort ditt Twitter-konto

För att radera ditt konto, besök Twitter-webbplatsen i din webbläsare - du kan " Använd inte smartphone-appen och logga in på ditt konto. Klicka på din användarkonto och välj "Inställningar" för att komma åt sidan för kontoinställningar.

Klicka på länken "Inaktivera mitt konto" längst ner på sidan med kontoinställningar.

Twitter kommer att ge mer information om att radera ditt konto och Be om feedback om varför du tar bort ditt konto.

För att bekräfta att du vill ta bort ditt konto, klicka på knappen "Ta bort @ konto".

Du måste ange ditt lösenord och klicka på "Inaktivera konto" för att bekräfta att du vill radera ditt konto.

Twitter kommer att informera dig om att ditt konto är inaktiverat. Din information ska försvinna från Twitter-webbplatsen inom några minuter.

Så här aktiverar du ditt Twitter-konto

Om du ändrar dig, besöker Twitter-webbplatsen i din webbläsare. Du kan inte använda en Twitter-smartphone igen. app för detta-och logga in med ditt användarnamn eller e-postadress och lösenord för ditt konto.

När du är inloggad kommer ditt konto att aktiveras igen. Twitter kan ta några minuter att återställa alla dina kontouppgifter.

Bildkrediter: Andreas Eldh


Så här startar du automatiskt din router på ett schema, det enkla sättet

Så här startar du automatiskt din router på ett schema, det enkla sättet

Om du har en router eller annan enhet i ditt hem som behöver regelbundna omstart för att hålla det lyckligt, har du inte att tillgripa alla arcane färdigheter för att få det att hända. Låt oss titta på ett dött, enkelt sätt att automatiskt starta om dina enheter. Varför automatisera Reboots? I många fall kan du köra enheter mer eller mindre i obestämd tid, omstart dem kanske några gånger om året om några problem uppstår.

(how-top)

Så här ändrar du ditt iCloud-profilfoto från din iPhone eller iPad

Så här ändrar du ditt iCloud-profilfoto från din iPhone eller iPad

Nu när din iCloud-profil är framför och mitt i iOS 10 kanske det är dags att byta ut dina vanliga gamla initialer för en verklig Foto. På så sätt kan alla se ditt leende ansikte när de interagerar med dig via iCloud, iMessage, AirDrop och andra Apple-tjänster. Första sakerna först: du behöver ett bra foto.

(how-top)