sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här återställer du hela nätverket i Windows 10 och börjar från början>

Så här återställer du hela nätverket i Windows 10 och börjar från början>


Om du lider av nätverksproblem i Windows 10 som du inte bara kan klara av att fixa, uppdaterar Windows 10 Anniversary Nu innehåller en funktion som låter dig återställa ditt nätverk till hur det var när du först installerade Windows.

Nollställandet av ditt nätverk borde användas som en sista utväg i felsökningsprocessen. Innan du försöker det ska du först försöka med några grundläggande korrigeringar. Att köra det inbyggda nätverksfelsökaren kan ofta lösa dina problem, eller åtminstone rikta dig mot steg du kan ta som kan hjälpa till. Windows innehåller också några bra kommandoradsverktyg som kan hjälpa dig att ta reda på var ditt problem ligger. Men om allt annat misslyckas, eller om du bara vill ta tillbaka ditt nätverk till början, kan det hända att du återställer ditt nätverk.

När du återställer ditt nätverk glömmer Windows ditt Ethernet-nätverk tillsammans med alla dina Wi-Fi nätverk och lösenord. Det kommer också att glömma ytterligare anslutningar, till exempel VPN-anslutningar eller virtuella omkopplare, som du har skapat. Återställningen inaktiverar och installerar sedan om alla nätverksadaptrar och ställer in andra nätverkskomponenter tillbaka till sina ursprungliga inställningar. Du måste till och med löpa igenom de frågor du såg när du först installerade Windows där du väljer om du vill att din dator ska kunna upptäckas i nätverket.

När du har uttömt dina andra felsökningsansträngningar är det enkelt att återställa nätverket. . Öppna Windows Inställningar genom att trycka på Start och klicka på knappen Inställningar (eller bara genom att trycka på Windows + I på tangentbordet). På skärmen Windows Inställningar klickar du på "Nätverk och Internet".

På sidan "Nätverk och Internet" väljer du fliken "Status" till vänster och sedan, till höger, rullar du ner och klickar på "Nätverksåterställning" länk.

Skärmen "Nätverksåterställning" varnar dig om vad som händer när ditt nätverk återställs och meddelar dig också att omstart kommer att vara nödvändigt. Klicka på "Återställ nu" -knappen för att återställa nätverket och starta om datorn.

När du blir ombedd att bekräfta nätverksåterställning, klicka på knappen "Ja".

Och det är allt som finns. När du har startat om datorn kommer Windows att gå igenom dig genom att konfigurera ditt nätverk. Återigen bör nollställningen av ditt nätverk verkligen vara en sista utväg. Men om alla andra felsökningsåtgärder har misslyckats, kan en fullständig återställning vara bara svaret.


Hur man stänger av bildöverföring, delad vy och bild i bild på en iPad

Hur man stänger av bildöverföring, delad vy och bild i bild på en iPad

Multitasking introducerades i iOS 9, så att du kan använda flera appar samtidigt på en iPad. Det finns tre olika typer av multitasking-Slide-Over, Split View och Picture in Picture-och de är alla som standard. RELATED: Så här använder du flera appar på en gång på en iPad The Slide-Over-funktionen låter dig interagera med en andra app i en ruta på höger sida av skärmen (i stående eller liggande läge) och funktionen Split View gör att du kan dra delaren mellan appar och interagera med båda programmen (bara på nyare iPads, till exempel iPad Pro och iPad Mini 4, i liggande läge).

(how-to)

Varför din iPhone ber dig att

Varför din iPhone ber dig att "lita på den här datorn" (och om du borde)

Anslut din iPhone eller iPad till en USB-port och du kan bli frågad om du vill lita på Den här datorn. "Du kan även se det här meddelandet när du ansluter din iPhone eller iPad till en USB-laddare. Den här prompten hjälper till att skydda din iPhone mot skadliga laddare. Det säkerställer att ingen kan fånga din iPhone och få tillgång till data från en dator utan ditt lösenord.

(how-to)