sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här sparar du ursprungliga foton med Instagram

Så här sparar du ursprungliga foton med Instagram


Instagram, liksom ett roligt socialt nätverk, är nu en ganska anständig redigeringsapp. Du slänger inte längre bara överfilter på bilder med låg upplösning. nu kan du faktiskt överväga ändringar. Instagram lägger bara in bilder med en maxupplösning på 1080x1080px. Bilderna som de flesta smartphones tar är mycket högre kvalitet än det. Om du vill att den ursprungliga fotoupplösningen ska användas med dina Instagram-ändringar måste du spara dem på annat håll. Så här gör du.

RELATED: Så här tar du bättre Instagram-bilder

Gå till skärmen "Alternativ".

Bläddra ner och välj "Spara originalfoton" under kategorin "Inställningar".

RELATED: Vad är Instagrams "Historier" och hur använder jag dem?

Nu när du lägger ett foto på Instagram, sparas en kopia av originalet med de ändringar som gjorts i telefonen.

Du kan också automatiskt spara de foton du skickar till din Instagram Story. På samma sida "Alternativ", i kategorin "Konto", tryck på alternativet "Story Settings".

Vrid alternativet "Spara delade foton" på.

Nu när du lägger till något i din Instagram Story, Du kommer också ha en kopia på din telefon. Detta är särskilt användbart eftersom de försvinner efter 24 timmar.


Så här stannar du Facebook-videor från automatiskt Blar Audio

Så här stannar du Facebook-videor från automatiskt Blar Audio

I ett annat bud för att få uppmärksamhet när du surfar Facebook på din mobilenhet har Facebook nu videor som automatiskt spelar ljudet i dina nyheter utfodra. Så här stänger du den irriterande nya "funktionen" av. RELATERAD: Så här stoppar du Facebook-videor från automatisk uppspelning Förra året rullade Facebook ut en liknande funktion som automatiskt spelar videor utan att du klickar på dem .

(how-top)

Så här fabriksåterställer du SmartThings Hub

Så här fabriksåterställer du SmartThings Hub

Om du någonsin väljer att sälja eller ge din SmartThings hub till någon annan, vill du se till att du återställer den till fabriksinställningarna, så den nya ägaren kan börja från en ren skiffer. Så här gör du det. Tänk på att fabriksåterställning av SmartThings-navet raderar allt, inklusive anslutningarna för alla dina sensorer, samt alla automatiseringsuppgifter och rutiner som du har ställt in i appen.

(how-top)