sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här ser du Twitter-meddelanden för meningar, men inte gillar eller retweets

Så här ser du Twitter-meddelanden för meningar, men inte gillar eller retweets


Om du någonsin har lagt upp en mycket favorit tweet eller varit en del av en populär tråd har du säkert känt mild irritation att få telefonen överflöd med dussintals meddelanden för retweets och favoriter. Om detta beteende påverkar din njutning av Twitter (du social media wizard, du) kommer du förmodligen att begränsa dessa meddelanden.

På Twitter Mobile App

Vi använder iOS Twitter app här, men dessa instruktioner bör fungera om du använder Twitter på Android eller iOS.

I Twitter-appen trycker du på din avatar i övre vänstra hörnet och sedan på alternativet "Inställningar och integritet". På skärmen "Inställningar och integritet" trycker du på alternativet "Notifieringar".

På skärmen "Filters" trycker du på alternativet "Push notifications". På skärmen "Push Notifications" trycker du på alternativen "Retweets" och "Likes" i sin tur och växlar dem båda till "Off" -läget.

Som standard meddelar Twitter-appen dig bara om anmärkningar som den tycker är "Viktigt", baserat på en algoritm som observerar ditt beteende. Om du vill se varje enskilt meddelande, tryck på alternativet "Mentions and Responses" och tryck sedan på inställningen "från någon".

Tryck på knappen "Tillbaka" tills du återgår till Twitter Twitter-skärmen, och du är färdig.

På webben

Gå till Twitter på webben, helst på en bärbar dator eller skrivbords webbläsare och logga in på ditt konto. Klicka på din profilbild och klicka sedan på alternativet "Inställningar och integritet" i rullgardinsmenyn.

I den vänstra kolumnen klickar du på alternativet "Webunderrättelser". Observera att du inte kommer att kunna se inställningarna här om du har blockerat alla meddelanden i din webbläsare.

På menyn "Meddelandetyper", se till att "Jag får ett svar eller jag nämns i en Tweet "alternativet är aktiverat och att" Mina tweets är retweetade "och" Någon gillar mina Tweets "-alternativ är inaktiverade.

När du är klar klickar du på knappen" Spara ändringar "och du är bra att gå.

Om program från tredje part

Om du använder en Twitter-app från tredje part kommer processen för att välja specifika meddelanden att visa och gömma sig annorlunda för var och en. Du hittar vanligtvis alternativen någonstans i appens huvudinställningsskärm under "Meddelanden" eller "Varningar." Till exempel i den populära Fenix ​​Android Twitter-klienten är processen Profilknapp> Inställningar> Meddelanden och du kan sedan aktivera eller inaktivera gillar och favoriter som önskat. Poke runt för lite och du borde kunna hitta funktionaliteten du letar efter.


Använd Facebooks

Använd Facebooks "På den här dagen" för att städa upp din Facebook-förflutna

Jag gick med på Facebook för tio år sedan, och jag har använt det dagligen sedan dess. Men jag är lite generad av mina riktigt gamla inlägg. När jag först registrerade mig var jag 16, i gymnasiet och otroligt grumpy. De flesta av mina inlägg från då säger saker som "Harry Guinness är deprimerad" eller helt enkelt "ugggghhhhh".

(how-top)

Hur man loggar in för ett paket online (så du behöver inte vänta hemma)

Hur man loggar in för ett paket online (så du behöver inte vänta hemma)

Du behöver inte vänta hemma för att skriva in ett paket - även om du har ett paket på sätt som kräver en signatur. UPS och FedEx låter dig logga in för många paket online, och US Postal Service tillåter dig även att godkänna leveranser som inte kan inträffa om du inte var där personligen. RELATED: Hur man loggar in Paket Online (så du behöver inte vänta hemma) Tjänsterna som används nedan är de samma som låter dig se USPS, UPS och FedEx-paket innan de kommer fram till din dörr.

(how-top)