sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Hur döljer du den nya användarprofilnamnsknappen i Google Chrome?

Hur döljer du den nya användarprofilnamnsknappen i Google Chrome?


Om du är den enda som använder Google Chrome på din dator, behöver du knappast påminnas om att du är den som för närvarande är inloggad i webbläsaren. Dagens SuperUser Q & A-inlägg ger en snabb och enkel åtgärd för att dölja knappen för en frustrerad läsare.

Dagens Frågor och svar sessions kommer till vår tjänst med SuperUser-en indelning av Stack Exchange, en community-driven gruppering av Q & A-webbplatser.

Frågan

SuperUser-läsaren ehsanullahjan vill veta hur man döljer den nya användarprofilens namnknapp i Google Chrome:

Den senaste versionen av Google Chrome visar nu ett namnknapp längst till höger om flikfältet som visar namnet på den användare som är inloggad. Jag är den enda som använder min dator och knappen är lite irriterande, bara sitter där och stirrar på mig hela tiden.

Finns det något sätt att dölja den här knappen? Förresten använder jag Mac OS X Yosemite och Google Chrome Version 39.0.2171.99 (64-bitars).

Finns det ett sätt att gömma eller ta bort den nya användarprofilens namnknapp?

Svaret

SuperUser-bidragare ThiefMaster har svaret för oss:

Du kan inaktivera den här irriterande knappen via krom: // flaggor . Det alternativ du letar efter är Aktivera ett nytt profilhanteringssystem , som kan nås med den här direktlänken:

  • krom: // flaggor / # aktivera-ny profilhantering

Inaktivera det och starta om det Google Chrome och knappen kommer att vara borta.


Har något att lägga till förklaringen? Ljud av i kommentarerna. Vill du läsa mer svar från andra tech-savvy Stack Exchange-användare? Kolla in den fullständiga diskussionsgängan här.


Hur man gör en otroligt enkel panoramabild med vilken kamera som helst

Hur man gör en otroligt enkel panoramabild med vilken kamera som helst

Du kanske vet att det finns speciella kameror för att ta panoramabilder. Idag lägger vi en ihop i sekunder som vi skjutit med en vanlig digitalkamera och ett stativ. Ta din favoritbildredigerare och kamera och låt oss gå! Även om du inte har Photoshop, blir du förvånad över hur lätt det kan vara att ta några bra bilder, slå samman dem och få en övertygande panorama.

(how-to)

Hur man glömmer ett Wi-Fi-nätverk på din iPhone eller iPad

Hur man glömmer ett Wi-Fi-nätverk på din iPhone eller iPad

Som vanligt minns iOS-enheter de Wi-Fi-nätverk som du har gått med tidigare och försöker automatiskt återansluta i framtiden. Denna funktion är ganska praktisk mest av tiden, men ibland kan det vara en olägenhet. Lyckligtvis är det enkelt att få iOS att glömma specifika Wi-Fi-nätverk. Många av oss lever och arbetar på platser där det bara finns ett Wi-Fi-nätverk som du någonsin verkligen använder.

(how-to)