sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här tillåter bara vänner att kontakta dig i Snapchat

Så här tillåter bara vänner att kontakta dig i Snapchat


Som standard tillåter Snapchat alla som lägger till dig att skicka dig Snaps, vilket inte är idealiskt. Om du hellre inte vill få meddelanden från främlingar, så här ändrar du det så Snapchat låter bara vänner (personer du har lagt till) kontakta dig.

Öppna Snapchat och svep upp på kameraskärmen. Tryck på kugghjulsikonen för att komma till inställningssidan.

Bläddra ner och under Vem kan välja Kontakta mig.

Ändra inställningen från Alla till Mina vänner.

Och det är du, du är klar. Främmande på internet kommer inte längre att kunna skicka dig konstiga snaps.


Så här tar du bort ett Instagram-utkast

Så här tar du bort ett Instagram-utkast

Om du går till ett foto till Instagram men bestämmer dig för att inte, får du möjlighet att spara det som ett utkast. Om det är ett fint foto du vill komma tillbaka och spendera mer tidredigering är det bra. men om det är ett bortkastat foto som du inte har något intresse av att lägga ut, förblir det i utkastet tills du tar bort det.

(how-top)

Hur man håller människor från att veta att du läser deras meddelande på Facebook

Hur man håller människor från att veta att du läser deras meddelande på Facebook

Facebook är det mest populära sociala nätverket på internet och som ett resultat är dess meddelandeservice en mycket vanlig sätt för människor att kommunicera privat med varandra. Men Facebook berättar också om när mottagaren har läst ditt meddelande - något som inte alla åtnjuter. Dessa kallas "läs kvitton", och Facebook innehåller inte faktiskt ett inbyggt sätt att inaktivera dem.

(how-top)