sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här stoppar du din iPhone porträttläge från att göra flera filer

Så här stoppar du din iPhone porträttläge från att göra flera filer


Porträttläget för iPhone 7 Plus är verkligen fantastiskt. Under de rätta omständigheterna gör det möjligt att ta porträtt som ser ut som om de sköts med hjälp av en DSLR och en bred bländare med din iPhone.

RELATED: Hur man använder iPhone 7 Plus 'Porträttläge

Men när du använder porträttläge sparar din iPhone två bilder, inte en: ett foto med den djupeffekt som appliceras, och en annan utan den. Om du försöker vara försiktig med lagringsutrymme eller bara inte vill täppa upp kamerans roll kan detta vara irriterande.

Låt oss titta på hur du ändrar saker så att din iPhone bara sparar bilden med djupet

Gå till Inställningar> Foton och kamera och bläddra ner till Stående läge.

Bläddra till Fortsätt Normal foto växla till av.

Nu är det enda sparade fotot det som har den djupeffekt som tillämpas.


Smartphones har blivit en integrerad del av våra liv, och bärare känner till det, så de tar mycket pengar på vad de vet du kommer att betala. Men om jag berättade att du kan använda din telefon, inklusive samtal och texter, med bara Wi-Fi?

Smartphones har blivit en integrerad del av våra liv, och bärare känner till det, så de tar mycket pengar på vad de vet du kommer att betala. Men om jag berättade att du kan använda din telefon, inklusive samtal och texter, med bara Wi-Fi?

(Obs! Om du bara kämpar med dålig mottagning i ditt hus eller kontor, kan den här lösningen vara överkill först , ge Wi-Fi ett försök på din iPhone eller Android-enhet, om din operatör stöder det. Mellan det och tjänster som iMessage, som kan skicka textmeddelanden via Wi-Fi, kan du vara ganska väl täckt.

(how-top)

Hur snooze notifieringar i Android Oreo

Hur snooze notifieringar i Android Oreo

Vi får det; du är upptagen. Du kan inte alltid svara på meddelanden direkt när de träffar din telefon, men du vill inte heller glömma dem. Lyckligtvis kan du, i Android Oreo, snooze dessa meddelanden så att de kommer att dyka upp igen senare. RELATED: Meddelande om hur man stänger av "körs i bakgrunden" och "använder batteri" i Android Oreo Här är det som slutar hända mig mest: En anmälan kommer in, jag måste ta itu med det men kan inte då, så jag lät det sitta där.

(how-top)