sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Hur man blockerar vissa personer från din Snapchat-historia

Hur man blockerar vissa personer från din Snapchat-historia


Snapchat's Story-funktionen är så populär att den har blivit rippad gång på gång av Facebook. Det är ett bra sätt att dela med dig av vad som händer i ditt liv på en engångs väg. Problemet är att ibland finns det en eller två personer som du inte nödvändigtvis vill se allt du skickar. Kanske är det din mamma, eller en irriterande ex. Oavsett fall, här är hur du blockerar specifika personer från din Snapchat Story.

Öppna Snapchat och på huvudskärmen, svep ner och tryck på ikonen Inställningar högst upp till höger.

Bläddra ner och under "Vem kan" välj Visa min historia.

Välj Anpassad och markera sedan rutan bredvid personen du vill blockera.

Och det är du, du är klar. Den personen kommer inte längre se när du skickar en berättelse.


Så här låser du din Mac när du är borta

Så här låser du din Mac när du är borta

Trött på att dina barn eller rumskompis skickar dumma saker till ditt Facebook-konto varje gång du lämnar rummet? Allt du behöver göra är att låsa din Mac för att hålla ut dem. När du låser din Mac kan du bara låsa upp den med ditt lösenord eller ditt fingertryck om du har en ny MacBook Pro med en pekskärm.

(how-top)

Hur man skapar och använder en återställningsdator eller systemreparationsskiva i Windows 8 eller 10

Hur man skapar och använder en återställningsdator eller systemreparationsskiva i Windows 8 eller 10

Windows 8 och 10 låter dig skapa en återställningsenhet (USB) eller systemreparationsskiva (CD eller DVD) som du kan använda för att felsöka och återställa datorn. Varje typ av återställningsmedium ger dig tillgång till Windows avancerade startalternativ, men det finns skillnader mellan de två alternativen.

(how-top)