sv.phhsnews.com


sv.phhsnews.com / Så här ändrar du gruppens integritet på Facebook

Så här ändrar du gruppens integritet på Facebook


Grupper är en av Facebook: s bästa funktioner. De är väldigt praktiska för alla som vill köra en klubb eller interagera med personer som delar samma hobby.

Grupper kan ha en av tre olika sekretessnivåer: Offentlig, Stängd och Hemlig.

Om den är inställd på Offentlig, din grupp är synlig i Facebook-sökningar. Den som finner det kan se allt som är upplagt till gruppen och kan gå med i det utan att behöva en annan medlems godkännande.

Om den är inställd på Stängd, är din grupp fortfarande synlig i Facebook-sökningar, men innehållet är privat. Vem som helst kan begära att bli med, men de måste godkännas av en annan medlem.

Om det är inställt på Secret, är din grupp osynlig på Facebook. Endast medlemmar och tidigare medlemmar kommer att se att det existerar. Nya medlemmar måste bjudas in av en befintlig.

Det finns många olika skäl till att ändra din grupps integritet, så låt oss se hur.

En sak att notera innan vi börjar: om din grupp har mindre än 5000 medlemmar, du kan ändra gruppens integritet så mycket du vill. Om du har mer än 5000 medlemmar kan du alltid flytta den till en mer privat inställning, men du kan inte göra det mindre privat.

Öppna din Facebook-grupp och klicka på de tre små prickarna strax under omslagsbilden.

Välj i rullgardinsmenyn Redigera gruppinställningar.

Bläddra tills du ser Privacy och klicka sedan på Ändra sekretessinställningar.

Välj den nya sekretessinställningen du vill ha och klicka på Bekräfta.

Klicka slutligen på Spara för att ställa in det nya Sekretessinställningar.


Varför är knappen Avancerade attribut ersättas ibland med en arkivkryssruta?

Varför är knappen Avancerade attribut ersättas ibland med en arkivkryssruta?

Om du någonsin har kontrollerat egenskaperna hos filer och mappar har du kanske märkt att attributsektionen ibland visar en avancerad knapp , men vid andra tillfällen visas en arkiv kryssruta. Varför växlar den fram och tillbaka? Dagens SuperUser Q & A-post har svaret på en nyfiken läsarens fråga. Dagens Frågor och svar sessions kommer till vår tjänst med SuperUser-en indelning av Stack Exchange, en community-driven gruppering av Q & A-webbplatser.

(how-top)

Hur du är säker på att Google har rätt arbets- och hemadress

Hur du är säker på att Google har rätt arbets- och hemadress

Google har i många år använt din hem- eller arbetsadress för att berätta hur länge din pendling ska vara, hitta restauranger i närheten och visa dig lokalt väder. Vanligtvis borde du inte behöva tweak detta men om du flyttar, eller om Google gissar din adress felaktigt, kan du ändra den. Så här. Google kommer ihåg två nyckeladresser för dig: hem och jobb.

(how-top)